50 Pixio videokaarten al vanaf €35,- per stuk (A5 formaat-5inch scherm)

•    De PixioCard is alleen verkrijgbaar via het netwerk van PixioDigital. Profileer is PixioCard dealer info via WhatsApp 
  of keuzeformulier

 

 

Afwerking

U kunt kiezen uit een mat of glans laminaat op het drukwerk.


Autoplay + repeat

Standaard wordt een video automatisch gestart als de kaart geopend wordt en stopt deze na afloop van de video. U kunt ervoor kiezen om de video automatisch te laten herhalen wanneer deze is afgelopen. U dient dit zelf vooraf aan ons aan te geven, wij hanteren de standaard instelling.Opstartscherm

Het duurt enkele seconden voordat de video begint met afspelen. Dit biedt u de mogelijkheid kortstondig een afbeelding te tonen. Deze afbeelding dient te worden opgemaakt in de exacte pixels van het schermformaat en dient te worden aangeleverd als jpg-bestand.Buttons

De PixioCard kan worden voorzien van meerdere buttons voor bijvoorbeeld het volume of play/pauze voor één of meerdere video’s. Houdt er rekening mee dat u deze buttons in het ontwerp van de kaart opneemt met behulp
van icoontjes. Let op: bij de 5 werkdagen levertijd zijn de buttons vooraf bepaald. Vraag naar het sjabloon voor de juiste opmaak.


Opladen en beveiliging

Om de de batterij op te laden, sluit u de PixioCard op een computer aan met behulp van een mini-usb. Deze usb-kabeltjes kunt u tegen een kleine meerprijs eenvoudig mee bestellen. Wij adviseren om de PixioCard te voorzien van een beveiliging waardoor de video niet gewist of gewisseld kan worden. Bij de levertijd van 12 werkdagen is de PixioCard standaard voorzien van videolock.


Geheugen

De PixioCard wordt standaard geleverd met een geheugen van 128 MB (2.4" en 2.8”) of 256 MB (4.3”, 5.0 en 7.0”), wat ruimte biedt voor een video van ongeveer 10 minuten. In overleg kan het geheugen uitgebreid worden.

Specificaties

De PixioCard wordt volledig full colour bedrukt (zowel binnen- als buitenzijde) met het door u aangeleverde ontwerp en zelfs voorzien van een mat of glans laminaat.

De batterij is goed voor een afspeeltijd van 1,5 uur en kan worden opgeladen met een USB-kabel. De kaarten hebben ingebouwde speakers en de video start direct bij openen.

Desgewenst kan de PixioCard gepersonaliseerd worden. Elke kaart kan dus een unieke tekst of zelfs een unieke video bevatten!
Het aangeleverde artwork, de kleurproeven en videobestanden worden niet door ons bewaard, tenzij nadrukkelijk anders afgesproken.

 

aanleverspecificaties upload hier je print-/drukklaar bestand

 

Offerte nodig?
Vul het keuzeformulier in en vraag geheel vrijblijvend naar een passend voorstel.
Hulp nodig hebben bij het maken van uw ontwerp en videoreportage?
Maak dan gebruik van ons ervaren studio die je daarbij kan helpen voor € 40,- p/u
Prijzen exclusief btw, verzending, en eventuele bestandscontrole- of ontwerpkosten
Levertijd: minimaal 12 werkdagen na akkoord bestand
. Spoedlevering in overleg. Gelding na goedkeuring van de digitale proef.