Optimaal profileren

M. Kalsbeek

Voor het optimaal profileren van uw diensten als ondernemer is een goed promotiepakket een noodzaak wilt u succesvol zijn. Het up-to-date houden hiervan is ook een specialisme die met behulp van een goed geschreven marketingplan kan worden uitgevoerd.

Profileer in samenwerking met Mijn Marketing Man uw Mediavraagbaak
U kunt hier terecht voor al uw advies maar ook verwijzingen en ondersteuning om u op weg te helpen in uw bedrijfsuitstraling. Dit op het gebied van reclame en marketing in al zijn uitingsvormen.

De ervaringen van Profileer en Mijn Marketing Man is veelal dat een ondernemer vaak een heel wensen lijstje heeft betreffende zijn algehele uitstraling van zijn of haar bedrijf. Dit hoeven niet altijd alleen maar starters te zijn.
Veel ondernemers die al jaren actief zijn en ook succesvol hebben toch veel nagelaten in hun uitstraling maar ook verzorging(nazorg) naar hun relaties toe. Dit is bekend maar blijft door geld- maar ook tijdsgebrek een ondergeschoven kindje.

Profileer en Mijn Marketing Man hebben de oplossing?
U legt uw situatie voor en wij komen met een plan van aanpak. Door de hele korte lijnen kunnen we snel schakelen en zonder langdurige trajecten snel handelen. Hierdoor is een enorme efficiëntie te behalen. Daarmee heeft u maar één aanspreekpunt voor velerlei facetten en hoeft u niet meer naarstig op zoek te gaan naar een keur aan bedrijven die elk hun specialistische diensten aanbieden en maar hopen dat die met elkander willen communiceren.

Bijvoorbeeld:
- Vinden wij het nodig dat u een bedrijfsvideopresentatie moet gaan maken ter ondersteuning van uw reclamecampagne? Dan organiseren we dat voor u!
- Heeft u belang bij een nieuw vormgegeven logo? Dan ontwerpen wij dat voor u!
- Heeft u dringend behoefte aan roering van uw product? Dan zetten wij voor u Social Media in!
- Betere op uw afgestemde wervende teksten? Wij schrijven ze voor u!

Met het 1op1-contact zetten wij voor u alle radartjes aan het werk en hebben met u regelmatig overleg met wat we gaan doen en hoe we het ten uitvoer brengen. En, niet geheel onbelangrijk! Wat het kostenplaatje gaat zijn.

Profileer en Mijn Marketing Man dragen zorg voor uw reclame en marketing