audio en video gebruik

Camera/film
90% van onze communicatie is beeldtaal. De video is een onmisbaar medium geworden om jouw bedrijf en product met de klant te communiceren en bekendheid te geven.
We leveren script, coaching en opnames voor jouw reclame, bedrijf, product of instructiefilm.

Geluid, montage
Een film krijgt zijn kwaliteit door een gerichte bewerking. De boodschap verbeelden. De informatie gericht overbrengen. We besteden optimale zorg aan de montage, de editing, muziek selectie, geluid en beeldeffecten en voice-over.

Script, coaching en regie
Voorafgaand aan de opnames wordt het idee en concept doorgesproken. Aan de hand van product, vraag en omgeving wordt een script samen gesteld. Het is belangrijk dat het verhaal het product optimaal verbeeld. Script en de opnames worden doorgesproken.

Animaties
Een animatie is een uiterst krachtig middel om uw boodschap over te dragen. Verrassend creatief en kent vele toepassingen.
Passend bij de vraag, product en gewenst effect creëren we, digitaal, stopmotion of handmatig animaties.  

Muziek
Waar nodig componeren en arrangeren we de juiste muziek bij de videoproduktie. Beeld en geluid geven de juiste sfeer weer die uw klant aanspreekt.

Fotografie
Klassiek misschien maar niet minder krachtig. Een goede foto zegt meer dan duizend woorden. Een beeld dat op het netvlies blijft hangen. De verbeelding van jouw concept, product, bedrijf. Daar gaat het ons om. Foto, film, of combinaties. Communicatie is beeldtaal.

Schroom niet voor meer informatie!