uitvoering marketingplan

Na een marketingplan geheel te hebben geschreven wil je het graag ook uitvoeren.

Er zijn een veelheid aan manieren om jezelf te profileren en welke keus er gemaakt moet worden is afhankelijk van de doelgroep die je wilt bereiken. Het kan digitaal maar ook op de traditionele manier van adverteren in bladen, aanschaffen van promotiemateriaal zoals spandoeken op het bedrijfspand, rollbanners voor op beurzen, autobelettering, logo ontwerp enzovoort.

 
Sociale netwerken

Hoe jij jouw website en advertenties aanbied heb je zelf in de hand. Je kan eventueel bijsturen indien je iets niet leuk vindt, en er verder op ingaan als je merkt dat iets aanslaat. Met Sociale Media ligt dit iets moeilijker. Mensen zijn mondiger en meer veeleisend geworden. Een minder lekker gerecht geserveerd in jouw restaurant? Er wordt al snel negatief over geblogd of getwittert. Gebruik daarom ook de verschillende media op de wijze waarvoor ze dienen.

Jouw boodschap blijft natuurlijk belangrijk, maar de manier waarop je deze brengt is verschillend van netwerk tot netwerk. Er zijn een hele hoop verschillende netwerken op internet.

Profileer kan in samenwerking met MijnMarketingMan dit voor je opstarten, verzorgen en begeleiden. Na enige tijd kun je dit zelf bijhouden met eventuele monitoring van ons.

Schroom niet voor meer informatie!